Allround tekstschrijverij

Vanaf nu werk ik naast mijn werkzaamheden voor mijn blog ook als tekstschrijver voor organisaties of particulieren. Ik kan voor mijn opdrachtgever zelf stukken schrijven na input van de opdrachtgever of juist al bestaande teksten redigeren en/of corrigeren.

Deze teksten kunnen verschillende doelen hebben: Voorbeelden hiervan zijn het vullen van een website, het schrijven van een goed leesbare notitie of lezing, het inleveren van een foutloze scriptie of manuscript voor een boek. Ook kan ik interviews houden en uitschrijven, les- of voorlichtingsmateriaal voor een opdrachtgever verzorgen door nieuw materiaal aan te leveren of al bestaand materiaal verfijnen en/of verbeteren.

Ik schrijf allereerst graag teksten voor ondernemers, organisaties en particulieren die goed zijn in hun werk, maar die zelf geen sterke teksten kunnen schrijven of daar geen tijd voor hebben of voor kunnen maken.

Ik schrijf teksten voor de ondernemer die extra vaart in de onderneming wil brengen. Omdat ik weet hoe je dat doet. 

Ik kruip helemaal in de huid van de doelgroep van de opdrachtgever. Vervolgens schrijf ik de teksten die de bewuste doelgroep raakt en in beweging brengt.