Communicatie vanuit ervaringsdeskundigheid

In de Gezondheidszorg valt er veel te vertellen aan cliënten. Vooral als je met cliënten werkt is duidelijkheid en helderheid van groot belang in de communicatie. Dat heb ik zelf aan den lijve ondervonden.

Het is belangrijk om inhoudelijk duidelijk en helder te zijn maar ook procedureel.

Het valt me vaak op dat het vertellen over deze zaken wel wat ondersteuning kan gebruiken. En daar heeft niet elke bevlogen professional de eerste prioriteit liggen. Terwijl er al genoeg onduidelijk is in het leven….

Ik kan je helpen met dat soort uitdagingen en je teksten goed laten aansluiten bij jouw doel. Mijn missie is om mensen die echt iets te zeggen hebben via het geschreven en gesproken woord in verbinding te brengen met degenen die daar iets aan hebben. Dat is wat ik het liefste doe. Ik zet mijn schrijf- en vertelexpertise in om het verhaal van bevlogen professionals nog meer impact te geven.

Ik ben gespecialiseerd in het inzetten van mijn ervaringsdeskundigheid bij het communiceren en het meer afstemmen van al bestaande informatie van opdrachtgevers op cliënten. Te denken valt dan aan een hand-out van de afspraken voor deelnemers aan een groep, een werkboek voor een cursus of een flyer met een wervende tekst voor nieuw te geven workshops of webteksten.

Is je interesse gewekt?

Neem dan contact met mij op op telefoonnummer: 06-51 94 62 61 of via de mail op a.kee@planet.nl

About Am

Stigmama is Anne-Marie, moeder van 2 bijzondere kinderen, getrouwd en professioneel ervaringsdeskundige. Daarnaast ben ik blogger, heb ik mijn eigen bedrijfje in de tekstschrijverij en ben ik altijd op zoek naar meer (blog) werk. Ik vertel je mijn verhaal over herstel, over (zelf)stigma, over openheid en kwetsbaarheid, over valkuilen en talenten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s