Allround Tekstschrijverij

Vanaf nu werk ik naast mijn werkzaamheden voor mijn blog ook als tekstschrijver voor organisaties of particulieren.

Allereerst schrijf ik graag teksten voor ondernemers, organisaties en particulieren die goed zijn in hun werk, maar die zelf geen sterke teksten kunnen schrijven of daar geen tijd voor hebben of voor kunnen maken.

Ik schrijf graag teksten voor de ondernemer die extra vaart in de onderneming wil brengen. Ik kan dat voor jou doen omdat ik weet hoe je dat doet. En ik wil jou daar graag bij ondersteunen door al bestaande teksten te redigeren of  nieuwe teksten aan te leveren.

Om goede teksten te kunnen schrijven kruip ik helemaal in de huid van de doelgroep voor wie de teksten worden geschreven. Vervolgens schrijf ik de teksten die de bewuste doelgroep raakt en in beweging brengt.

Deze teksten kunnen verschillende doelen hebben: voorbeelden hiervan zijn het vullen van een website, het schrijven van een goed leesbare notitie of lezing, het inleveren van een foutloze scriptie of het manuscript voor een boek. Ook kan ik interviews houden en uitschrijven, les- of voorlichtingsmateriaal verzorgen door nieuw materiaal aan te leveren of al bestaand materiaal verfijnen en/of verbeteren.

Heb je interesse?

Neem dan contact met mij op op telefoonnummer: 06-51 94 62 61 of via de mail op a.kee@planet.nl

 

 

 

About Am

Stigmama is Anne-Marie, moeder van 2 bijzondere kinderen, getrouwd en professioneel ervaringsdeskundige. Daarnaast ben ik blogger, heb ik mijn eigen bedrijfje in de tekstschrijverij en ben ik altijd op zoek naar meer (blog) werk. Ik vertel je mijn verhaal over herstel, over (zelf)stigma, over openheid en kwetsbaarheid, over valkuilen en talenten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s