Welkom!

Welkom op de website van “Mooi gezegd tekstschrijverij”!

Fijn dat je mij en mijn bedrijfje gevonden hebt.

Nu kan ik je namelijk vertellen wat ik heb gedaan, wat ik wil gaan doen en wat ik eventueel voor jou kan betekenen.

Het schrijven van professionele teksten doe ik al jaren. En met heel veel plezier!

Ik heb jarenlang gewerkt voor het bedrijfsleven en voor overheidsinstanties waar ik vooral de taak had om goed leesbare stukken te schrijven en teksten redigeren en daar mensen mee te overtuigen. Dit heb ik altijd met heel veel plezier gedaan en nu kan ik dit ook voor jou als opdrachtgever doen! 

Ik nodig je uit om een kijkje te nemen op  mijn website!

Hopelijk tot ziens!

 

About Am

Stigmama is Anne-Marie, moeder van 2 bijzondere kinderen, getrouwd en professioneel ervaringsdeskundige. Daarnaast ben ik blogger, heb ik mijn eigen bedrijfje in de tekstschrijverij en ben ik altijd op zoek naar meer (blog) werk. Ik vertel je mijn verhaal over herstel, over (zelf)stigma, over openheid en kwetsbaarheid, over valkuilen en talenten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s